George Michael stopt definitief

De Britse zanger George Michael staat vanavond voor de laatste maal op het concertpodium: thuis op het Londense Earl’s Court. Na dit optreden geeft hij nog één concert in Kopenhagen; daarna stopt hij definitief met zingen. De 45-jarige popster zei in een interview met de BBC dat hij op het hoogtepunt van zijn carrière wil stoppen en een meer teruggetrokken leven wil leiden.

George Michael hoeft niet bepaald op een houtje te bijten, want hij verkocht meer dan honderd miljoen album over de hele wereld. Begin jaren tachtig boekte hij de eerste successen met de groep Wham! Een paar jaar later ging hij alleen verder; hij wilde een meer volwassen publiek bereiken dan hij met Wham! deed. In de toekomst is hij wellicht nog wel tijdens een incidenteel concert van de partij.

Lees ook:Documentaire George Michael
Lees ook:Nieuwe kerstsingle George Michael
Lees ook:George Michael gaat zijn muziek gratis weggeven
Lees ook:Boy George in poppodium 013 Tilburg
Lees ook:George Michael stierf een natuurlijke dood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>