Roze rondvaarten door Amsterdam

De Amsterdamse rondvaartrederij Blue Boat Company organiseert speciale rondvaarten van vijf kwartier voor homo’s, lesbo’s en mensen die geïnteresseerd zijn in de homogeschiedenis van de stad. Op de zondag 20 en 27 juli, vrijdag 1 en zondag 3 (het Gay Pride weekend) en 10 augustus vaart de speciale themacruise: The Rainbow Cruise. Een niet onbelangrijk detail: begin en eindpunt van de cruise zijn niet dezelfde.

 

De Rainbow Cruise vertrekt om 16.45 uur vanaf de steiger tegenover het Homomonument in de Keizersgracht en eindigt om 18.00 uur tegenover het Muziektheater aan de Amstel. Naast algemene informatie over Amsterdam krijgen de bezoekers alles te horen over plekken, gebouwen en andere zaken die voor het Amsterdamse homoleven belangrijk waren of zijn. Tijdens de eerste keer vaart de voorzitter van de Amsterdamse VVV mee, Ferry Houterman.

Lees ook:Slotfeest Amsterdam Gay Pride op Rembrandtplein met vier Songfestivalwinnaars
Lees ook:Amsterdam Gay Pride 2010
Lees ook:Roze 40-plus mannen ontmoeten elkaar in Tiel
Lees ook:Schietpartij Orlando: Amsterdam komt samen op Homomonument
Lees ook:‘Love Wins’: herdenking schietpartij Orlando op Homomonument

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>