Lady Gaga in Casa Rosso Amsterdam

IMG_20160518_141116Na haar concert op vrijdagavond 14 mei 2010 in de Gelredome in Arnhem, stortte Lady Gaga zich in het hoofdstedelijke nachtleven. De Amsterdamse stadszender AT5 (klik hier voor de beelden) liet zondag beelden zien waar ze met enige moeite tussen bodyguards en omstanders te herkennen is. Ze bleef niet ‘binnen zitten mokken’ in het luxueuze Amstel Hotel, maar liep anderhalf uur rond op de Wallen en bezocht een aantal coffeeshops.

 

Rond 3 uur bracht ze een bezoekje aan Casa Rosso. Zondagmiddag was ze te vinden in coffeeshop De Dampkring in de Handboogstraat. ‘Volgens onze eigen BN’ers hebben we met de zangeres een echte ster in de stad’, aldus AT5.

Lees ook:Hoe moet je op potenrammers reageren?
Lees ook:Travestiecabaret in Casa Rosso Amsterdam
Lees ook:Travestietheater Symphonica in Casa Rosso, 3e seizoen
Lees ook:Lady Gaga haalt uit naar homofobe fan
Lees ook:Chicks with Dicks brengt Einde der Meiden

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lady Gaga in Casa Rosso Amsterdam

  1. Peter

    Jammer dat ze kennelijk niet in de Reguliersdwarsstraat is geweest. Vroeger kwamen al dat soort sterren daar vaak nog wel even langs….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>