Eat Me Naked – naaktfoto’s van topfotograaf Rankin

IMG_20160516_144309In het kader van de modeweek in Parijs exposeert de Britse topfotograaf Rankin zijn erotische werk in de A-Galerie in Parijs, met als titel ‘Eat Me Naked’. Veel foto’s waren nooit eerder uitgebracht en tonen onder meer erotische beelden van topmodellen en zijn echtgenote Tuuli. Rankin staat bekend om zijn nogal suggestieve naaktfoto’s. Onlangs kwam zijn boek ‘Cheeky’ uit, een ode aan billen en borsten.

 

De fotograaf is beroemd om zijn mode –en reclamefotografie. Zo stamt de reclamecampagne van het merk ‘Dove’ van hem: daarin werden voor het eerst geen modellen, maar ‘gewone’ vrouwen in lingerie getoond (zie foto). Retoucheren en fotoshoppen laat Rankin steeds meer voor wat het is: voor hem heeft schoonheid te maken met imperfectie en karakter. De foto’s in de A-Galerie (12, rue Léonce Reynaud, 751116 Paris) blijven tot en met 17 april hangen.

Lees ook:Kussende Russische agenten niet naar Parijs
Lees ook:Verknipte glossy’s van dandy Richard Hawkins
Lees ook:Galerie Faubourg is niet meer, da’s nou Mooi-Man.
Lees ook:David Beckham ontwerpt onderbroeken voor H&M
Lees ook:Foto-expositie oudere homo’s en lesbo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>