Galerie Faubourg is niet meer, da’s nou Mooi-Man.

Hé wat lees ik nu op de website van galerie Faubourg in Amsterdam zij hebben de toko gesloten en zijn verhuisd naar Groningen alwaar zij hun exposities voortzetten in galerie Mooi-Man? Da’s mooi man. Bij de opening van de expositie van fotograaf Jan Griffioen zie je Rob Tielman een kleine introductie houden en een pleit houden voor het waakzaam blijven voor het behoudt van tolerantie. Galerie Mooi-Man Noorderstationstraat 40 in Groningen: foto’s van Jan Griffioen nog t/m 8-4-2007.

 

Lees ook:Foto-expositie oudere homo’s en lesbo’s
Lees ook:Eduard Planting Gallery in Amsterdam presenteert ‘Legends Passed’
Lees ook:Drag Kings Risk bij Cokkie
Lees ook:Make a statement – Vrijheid en coming out in Groningen
Lees ook:Queerussia: the hidden (p)art in Centraal Museum Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>