Dubbelleven homopriesters onthuld

Het Italiaanse magazine Panorama heeft een verhaal gepubliceerd over het geheime dubbelleven van drie homopriesters. Een journalist betrapte ze met een verborgen camera in het homo-uitgaansleven van Rome. Ze werden ook gefilmd terwijl ze seksten met een handlanger van de journalist. Het verhaal lekte voor publicatie via E-mail uit, maar is inmiddels bevestigd. De website van het blad toont videobeelden. In de reportage in het blad worden de drie priesters gevolgd: twee Italianen en een Fransman.

 

Het Vaticaan heeft nog niet gereageerd, maar de Italiaanse Bisschoppenconferentie zou de homopriesters al hebben veroordeeld en hebben gezegd dat ze niet in dit vak thuishoren. ‘Priesters die een dubbelleven leiden, hebben niet begrepen wat het priesterschap is en hadden dat nooit mogen worden’, aldus het bisdom Rome. ‘Niemand verplicht hen priester te blijven. Het gedrag van deze priesters brengt schade aan het imago en de integriteit van de kerk.’ Dat zal allemaal best zo wezen, maar er wordt nergens gerept over het imago en de integriteit van de journalistiek. Ik vraag me af of het eigenlijk wel zo fris is om met verborgen camera’s seksuele handelingen vast te leggen met zoiets als een lokhomo, zoals je de kompaan van die journalist toch eigenlijk zou mogen noemen.

Lees ook:Paus: 2 procent geestelijken is pedofiel
Lees ook:Homo’s horen er gewoon bij, vindt de paus
Lees ook:Everon Jackson Hooi (GTST) komt uit de kast
Lees ook:Dante schreef al dat de paus naar de hel ging
Lees ook:Extreem-rechtse Fronte Nazionale wil Poetin’s antihomowet in Italië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>