Arie Boomsma opnieuw uit de kleren

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Presentator Arie Boomsma gaat opnieuw uit de kleren. Zijn vorige baas, de Evangelische Omroep (EO), schorste hem vanwege een fotoreportage in l’Homo, de bijlage van de Linda. Daarin toonde hij zijn prachtige naakte torso. Nu laat de domineeszoon zich als engel kieken voor het kerstnummer van de Viva: knielend, turend naar de hemel, opnieuw zonder shirt. ‘Net over de grens gaan, vind ik leuk, maar een crucifixpose doe ik niet’, zei Boomsma in De Pers. In september verliet hij de EO, toen zijn cabaretprogramma ‘Loopt een man over het water’ niet doorging. Per 1 oktober werkt hij bij concurrent KRO.

Zaterdag maakt hij zijn comeback met de eerste uitzending van ‘In de schaduw van het nieuws’. Ook gaat hij een programma maken over coming out van homo’s. Verder werkt hij met columnist, schrijver en homo Stephan Sanders aan een boek: ‘De man en zijn lichaam’. Ze interviewen daarvoor 27 mannen met als insteek: is een lichaam een taboe, een praktisch instrument, een straf of een kostbaar geschenk? Het boek verschijnt april 2010.

Lees ook:Arie Boomsma komt met KRO programma over homojongeren
Lees ook:Arie Boomsma juryvoorzitter Mr Gay 2010
Lees ook:Tv-tip: Ik heb hiv. Vertellen of verzwijgen?
Lees ook:Boek ‘De man en zijn lichaam’ is uit
Lees ook:Tv-tip: Arie Boomsma met Uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>