Samen naar de climax op Wereld Orgasme Dag

Hoewel het orgasme één van de laatste hoogsteigen overgebleven privé bezittingen is, is er twee jaar geleden een dag voor in het leven geroepen: de Wereld Orgasme Dag. Niet om zomaar in je eentje in het wilde weg klaar te komen, maar met z’n allen, tegelijkertijd en voor het goede doel. Moeder Aarde heeft een positieve boost nodig en dat kunnen we volgens de initiatiefnemers met z’n allen bewerkstelligen, als we op zondag 21 december om 11.04 uur samen een climax te bereiken. Vorig jaar moesten we er vroeg voor uit de veren: 07.08 uur, maar voor deze derde editie mogen we uitslapen.

Vorig jaar was wereldvrede het mikpunt, dit jaar moet de pas gekozen president Barack Obama eraan geloven. ‘De wereld viert de verkiezing van de nieuwe president van de USA en de hoop op verandering, zoals hij opriep’, aldus de website van de organisatoren: ‘Een golf van vreugde en vernieuwing komt over ons heen en dat geeft ons een vliegende start voor de Global O van dit jaar: It’s the Global OOObama Factor!’ Of hij er zelf blij mee is? Misschien ook meedoet? Hoe dan ook, energie steken in seks is altijd beter dan ruziemaken, vechten of oorlog voeren. Dus: zet zondag wekker op pakweg half elf, om 11.04 uur al dan niet brullend tot een orgasme te komen. Sowieso een leuk tijdverdrijf op een druilerige zondagochtend vlak voor de kerst!

Lees ook:Kussengevechten voor de mensenverbroedering
Lees ook:Wereld orgasme dag voor de wereldvrede
Lees ook:Te weinig mooie mannen
Lees ook:Zakzwaaien geeft seksleven een opkikker
Lees ook:Robinson was niet op tv te zien

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>