Robinson was niet op tv te zien

Bisschop Gene Robinson sprak het openingsgebed uit aan het begin van het inauguratieconcert van Barack Obama afgelopen zondag. Edoch: de openlijk homoseksuele kerkvader was niet op tv te zien. De uitzendende maatschappij HBO ging pas de lucht in na het gebed, met het lied ‘Fanfare for the Common Man’ van Aaron Copland. Saillant detail: ook hij is homo. Een half miljoen mensen op straat konden de preek ook niet horen. De HBO staat als homovriendelijk bekend.

Insiders denken dan ook dat er een andere reden meespeelt. Men vermoedt dat een paar niet al te homovriendelijke medewerkers in de staf van Obama erachter zit. Het team schijnt ‘spijt te hebben betuigd’. In een vorig bericht was ondergetekende al een stuk minder hilarisch over de komende president dan de hele wereld om ons heen. Is dit een (eerste) teken aan de wand? We zijn gewaarschuwd.

Lees ook:Geen roze lente in USA
Lees ook:‘Homomatch’ in nieuw datingprogramma RTL
Lees ook:Pastoor New York: ‘Justin Bieber is transgender’
Lees ook:Veilige Haven helpt jonge homomoslims
Lees ook:Decreet Trump: transgenders scholen VS terug bij af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>