Nichtengekrakeel om Songfestival

JolingHet begint erop te lijken dat Gerard Joling bedankt voor de eer en volgend jaar mei niet aan het Songfestival in Moskou meedoet. Hij zou met Gordon en René Froger voor ons land uitkomen: dat hadden ze als ‘De Toppers’ met  ongelofelijk veel bombarie bekendgemaakt. Maar de roze haantjes blijven mekaar venijnig krabben en pikken tijdens het voortkabbelende haantjesgevecht. Het lijkt meer en meer op een ordinaire nichtenruzie in een homotent: ze blijven bekvechten en allerlei lelijks over elkaar rondbazuinen.

Joling op Radio 538: ‘Als dit zo doorgaat, gaan Gordon en René maar lekker met z’n tweeën naar het Songfestival. Ik ben Jan Klootzak niet.’ Bij SBS6 toonde hij een sms’je waarin Gordon hem ‘laf en achterbaks’ noemde. Ik heb eerder op deze blog al eens gepleit voor échte kwaliteit op dat vermaledijde liedjesspektakel. Als we dan tóch telkens het onderspit moeten delven, laten we dat dan met opgeheven hoofd doen. De laatste keer dat Nederland won, was in 1975. Teach-In zong toen het liedje met de allesbehalve imponerende titel ‘Ding a Dong’: óók niet bepaald iets om vaderlands trots op te zijn. Waarom proberen we niet gewoon een topartiest als Wende Snijders te strikken?

Lees ook:Toppers voor Nederland naar Songfestival
Lees ook:Gordon en Froger zoeken nieuwe Topper
Lees ook:Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie
Lees ook:Tineke in de clinch met Gordon
Lees ook:Tv-tip: met Gordon aan de keukentafel

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nichtengekrakeel om Songfestival

  1. Pingback: Joling verlaat Toppers na ordinair homo geruzie | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>