Zomercarnaval: kleurrijk en niet bloot

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Het Zomercarnaval vandaag in Rotterdam zag er op de televisie kleurrijk en vrolijk uit. Eerlijk is eerlijk: ik heb geen bloot gezien. Mensen ergeren zich nogal eens aan het overdreven karakter en vooral aan de vele blote torso’s op de Canal Parade. Tot nu toe konden we antwoorden: ‘Kijk eens naar het Zomercarnaval, dat is veel bloter en daar hoor je niemand over.’ Tot nu toe, want afgezien van wat diepe decolletés zag ik dit jaar amper bloot op tv.
Zie ook ‘Schuddende billen op Zomerparade‘.

Het kán zijn dat de camera’s er op de Gay Pride als de kippen bij zijn als ze een blote bil zien en in Rotterdam niet. Maar goed, Oké, mea culpa: voor zover ik het kon zien, was het Zomercarnaval dit jaar niet bloot. Zullen we dan toch maar wat meer gedeisd en bedekt op die boten staan, komende zaterdag tijdens de Canal Parade?

Lees ook:Schuddende billen op Zomercarnaval
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam: pikante hetero pride
Lees ook:Poll: wat doen we met de Canal Pride?
Lees ook:We mogen trots zijn op onze Canal Parade
Lees ook:Bobo’s en homo’s op Canal Parade

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zomercarnaval: kleurrijk en niet bloot

  1. Anthony

    Nou het journaal op de televisie heeft dan goed gezocht naar groepen waar géén bloot te zien is geweest. Als je kijkt naar: http://www.telegraaf.nl/video/prive/1566060/__Schuddende_billen_tijdens_het_Zomercarnaval__.html?p=19,1 dan wordt je overspoeld met bloot.
    Mogelijk is de media bewust bezig om de Gay Pride in een negatief daglicht te plaatsen, en je hebt het zelf goed ingeschat dat ze op de “Gay Pride als de kippen bij zijn als ze een blote bil zien en in Rotterdam niet”

      /   Reply  / 
  2. erik feenstra

    Zie nieuw artikel: ‘Schuddende billen op Zomercarnaval’.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>