Lederpott Dortmund 2008

DortmundVan vrijdag 29 tot en met zondag 31 augustus 2008 treffen leer –en fetisch mannen elkaar in Dortmund op Lederpott 2008 (update 2009: klik hier). De naam suggereert wellicht dat het een feest voor leerpotten is, maar nee. Lederpott is een woordspeling op ‘Ruhrpott’, verbastering voor het Ruhrgebied: het stedengebied tussen Duisburg en Dortmund. Het is het grootste industrielandschap in Europa en veranderde van zware industrie naar schone hightech. Vrijdag begint Lederpott om 21.00 uur in het stamcafé Men Only van motorsportclub MSC ‘Rote Erde Dortmund’.

De dag erop start om 11.00 uur de Bikerausfahrt en organiseert de homo/lesbobeweging van Dortmund tegelijkertijd een straatfeest in de binnenstad. Vanaf 16.00 uur staat op de binnenplaats van Men Only een fetisch markt met artikelen en eten, óók voor dames (maar iedereen wél boven de 18). Het hoogtepunt, Pottnacht 2008, begint om 21.00 uur in het Jumbo-Center, met meer dan 4000 m2 over drie verdiepingen verdeeld. Uitsluitend voor mannen, 18+ en met een strikte dresscode, Zondag is er tot slot vanaf 10.30 uur een brunch. Tickets zie website.

 

Lees ook:Lederpott Dortmund 2009
Lees ook:Reminder: Nijmegen in roze sferen tijdens Giro-weekend
Lees ook:Nijmegen kleur roze tijdens het Giro-weekend – 6 t/m 8 mei
Lees ook:Leather Pride met Pinksteren in Keulen
Lees ook:De Roze Ronde van Nijmegen – tijdens Giroweekend in Nederland

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>