Zaterdag 16 april: Superball, het grootste drag feest van Nederland

IMG_20160511_183532Op zaterdag 16 april vindt de tweede editie van Superball plaatsvinden, het grootste drag feest van Nederland. Vorig jaar was de Tolhuistuin in noord tot de nok toe uitverkocht en daarom heeft de organisatie dit jaar gekozen om te verhuizen naar de mooiste zaal van Nederland: Paradiso. Het artwork werd dit jaar geschoten door Erwin Olaf. De zaal gaat om 20.00 uur open, de show start om 21.00 uur. Na de bekendmaking van winnaars volgt de afterparty met dj’s Jodie Harsh (UK), The G-Team en Diva Mayday. Tickets kosten €20,- en zijn te koop via  www.superball.amsterdam (bron: persbericht).
-
Maar liefst tien drag huizen zullen het tegen elkaar gaan opnemen in drie verschillende rondes. Deze drie rondes bestaan uit ‘Lipsync’, ‘Dance-off’ en de ‘Catwalk’ ronde. Alle toeters, pruiken, hakken en jurken mogen uit de kast gehaald worden en drag Nederland mag zich van haar beste kant laten zien. In Nederland is er zoveel creatief talent in dit genre, wat te weinig een podium krijgt om te laten zien wat ze kunnen. De jury bestaat dit jaar uit Cornald Maas, Erwin Olaf, Mika (Fr) en Shirma Rouse. De show zal worden gepresenteerd door Diva Mayday en Deedee Janssens, hen co-host deze avond is Detox, die bekend werd door haar deelname aan het populaire programma ‘Rupaul’s Drag Race’ en maakte deel uit van het trio DWV die een grote hit scoorde met het nummer ‘Boy Is A Bottom’ in 2013.

Lees ook:Hysterie in Amsterdam: 100 drag queens op één podium tijdens Superball
Lees ook:De Rainbow Awards gaan op voor een Gouden Kabouter
Lees ook:Can You Feel iT – Mayday’s Empire in AIR Amsterdam
Lees ook:Erwin Olaf kiekt Máxima
Lees ook:Erwin Olaf fotografeert Leidens Ontzet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>