Lesbo-code: activiteiten juni

@Erik Feenstra

Op donderdag 11 juni is er in Vrouw en Vaart is er een van de vier Masterclasses in Nieuw-West om groepen met elkaar te verbinden die elkaar niet vanzelfsprekend ontmoeten maar wel ervaringen met elkaar willen delen. Dit lijkt een interessante bijeenkomst te worden met o.a. Irene Hemelaar. De maandelijkse lunch van de Lesbo-code is ditmaal in de Boeletuin, ‘groene oase op Zuidas’. Het succes van vorig jaar smaakte naar meer. Bij regen verhuist het naar binnen. Het geplande bezoek aan het Fort Bezuiden Spaarndam  op zo 21 juni gaat niet door.

Roze stadsdorp gaat wel door! Op 19 april is onder grote belangstelling het Roze Stadsdorp opgericht. Er zijn allerlei groepjes opgezet, zoals cultuur, film, wandelen en kaarten. Als vast ontmoetingspunt kis er een maandelijkse ontmoeting op de derde dinsdag in Saarein van half zes tot half acht. Aanmelden als belangstellende kan via [email protected]

Zo 7 juni 11.00 uur  Koffie en lunch bij de Boeletuin, de vroegere Almatuin bij de VU, Gustav Mahlerlaan 3005, schuin tegenover het VU medisch centrum  aan de Boelelaan.

Do 11 juni 10.30 – 13.00 uur  De 4e Masterclass over Zichtbaarheid. Welke beeldvorming creëert de media? Hebben we rolmodellen nodig en welke functie hebben deze? Hoe moet je je laten zien om gehoord te worden? Hier zal Monique Samuel politicoloog en Midden- Oosten deskundige haar licht over laten schijnen. Irene Hemelaar als vrouwenvertegenwoordiger voor de VN en directeur van Amsterdam Gay Pride.

Verdere plannen voor de zomermaanden:

Do ochtend, alternatief voor de koffieochtend bij Vrouw & Vaart i.v.m. de zomervakantie

9 juli  11.00 uur  Koffie in het Theehuis Akermolen, Zwarte Pad 30

16 juli  11.00 uur  Café Meram aan de Sloterplas, Meer en Vaart 175, met terras

23 juli 11.00 uur  Koffie en lunch in buurtboerderij ‘Ons Genoegen’, Spaarndammerdijk 319

Lesbian-Pride  ma 27 juli t/m zo 2 aug

Zo  26 juli 16.30 uur  Borrel en eten restaurant Kiebêrt, Marathonweg 2, 1e drankje gratis

Di  28 juli  11.00 uur  Hortus VU, Van de Boechorstraat 8, gratis toegang

Do 30 juli  14.00 uur  Tears of the Pride Walk op het Osdorpplein, daarna boottocht

Uitstapjes buiten de stad

Zo 16 aug 10.30 uur Roeien in natuurgebied Eiland polder bij De Rijp

Lees ook:Lesbo-Code – plannen voor de zomermaanden
Lees ook:Roze Stadsdorp Amsterdam: borrel en Puck & Hans
Lees ook:De Lesbo-Code filmmiddagen op 15 maart en 26 april gaan NIET door
Lees ook:Lesbo-Code: brunch wordt lunch
Lees ook:Vier masterclasses ‘emancipatie door verbinding’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>