Jeffry Wammes met live act op Bosch homofeest SPLASH

download (3)Vrijdag 6 juni vindt het gay feest SPLASH plaats in de Orangerie Den Bosch. De winnaar van ‘Sterren Springen’, topturner  Jeffrey Wammes, zal deze avond een live-act uitvoeren. Wat hij precies gaat doen, is hij cryptisch over: ‘Ik ga het publiek verrassen met een geweldige act, en nee, ik ga niet van de duikplank want SPLASH vindt plaats in een kerk’. Dedeuren gaan open om 21.00 uur.

De Orangerie is al tijden lang dé locatie waar organisatie Think Pink zijn gayfeesten organiseert. Een aantal keer per jaar toveren zij de kerk om tot gaypaleis, dit zijn feesten die bekend staan om de goede sfeer en gemengde publiek. Mannen, vrouwen, gay, hetero, iedereen voelt zich welkom in de Orangerie. Qua artiesten zullen Brian S, bekend van Sensation en de iT en Perry Stuiver onder andere verzorgen voor het vermaak. Kaarten kosten € 10,- en zijn te koop via de website en de bezoeker krijgt er € 10,- shoptegoed voor WorldofBeauty.nl bij cadeau.

Lees ook:Eerste Gay Moulin Rouge van Nederland
Lees ook:PANN-Feest: homo –en hetero jongerenfeest sinds 1969
Lees ook:Meet & Greet met ‘The Voice of Holland’ kandidaat Paul Turner bij Think Pink
Lees ook:COC Zwolle: thema-avond homo en geloof op 12 februari
Lees ook:PANN-Feest in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>