COC Zwolle: thema-avond homo en geloof op 12 februari

Homoseksualiteit en geloof zijn nog vaak een ingewikkelde combinatie. Op zondag 12 februari gaan we daarover in gesprek tijdens een thema-avond georganiseerd door de Grote Kerk en COC Zwolle. Hoe kun je er een weg in vinden die past en bij jou hoort? Vaak weet je wel wat andere mensen vinden, maar wat hoor je van binnen als het helemaal stil is…? Voor velen van ons een hele zoektocht die soms een leven lang duurt (bron: persbericht).

Onder leiding van stadspastor Mariska van Beusichem gaan we in gesprek. Iedereen die zich aangesproken voelt omtrent dit thema is van harte welkom. Deze avond is een samenwerking van COC Zwolle en de Grote Kerk te Zwolle. De bijeenkomst vindt plaats in de consistorie van de Grote Kerk. We maken er met elkaar graag een bijzondere ontmoeting van! De thema-avond begint om 20.15 uur. Om de Grote Kerk te steunen en kosten te dekken wordt er een bijdrage gevraagd van € 5,00 per persoon. Je hoeft je vooraf niet aan te melden.

Lees ook:DE BLIJE BORREL in Zwolle
Lees ook:Jong&Out Meeting voor LHBT-jongeren in Zwolle: ‘Let the music take over’
Lees ook:Grote Kerk Deventer: ‘Vroom en Vrolijkavond’ over geloof, seks en gender
Lees ook:Extra soa-prikactie bij COC Zwolle
Lees ook:Coming Out Dag in Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>