Pink Istanbul in Paradiso Amsterdam

Zaterdag 19 april 2014 is Paradiso Amsterdam opnieuw het domein van Pink Istanbul. ‘Een goede dosis opzwepende Turkpop, lekkere house , de gogo dansers en resident dj van NEO Club Istanbul (een bekende gay club in de Turkse metropool) zijn de ingrediënten voor deze editie’, belooft de aankondiging. De homoscenes van Amsterdam en Istanbul komen samen in Paradiso ‘voor een uitdagende nacht vol live-acts, dj’s en performances’, gehost door HOAX.

Line-up: Dj Tarkan (driemaal nummer-1 Dj van Turkije), Mister Mola (La Demence) en de rising star Roham Da Mirz. In de kleine zaal klinkt ‘dampende, stomende en opzwepende Turkse popmuziek’, voor Pink Istanbul-fans ‘stiekem de favoriete zaal van de avond’ . Dedeuren gaan open om 23.30 uur; tickets kosten 15 euro (inclusief daglidmaatschap).

 

 

Lees ook:Pink Istanbul in Paradiso Amsterdam
Lees ook:Turken zetten zelf stap homo-emancipatie
Lees ook:Pink Istanbul op 2 mei in Paradiso Amsterdam
Lees ook:Pink Istanbul 2011 in Paradiso
Lees ook:Première documentaire ‘De Turkse boot’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>