Tunnel of Love bij COC Arnhem

IMG_20160531_140406Poz&Proud presenteert op vrijdag 21 maart om 20.00 uur in het gebouw van COC Midden-Gelderland, St. Catharinaplaats 10 in Arnhem ‘Tunnel of Love’, een serieus-vrolijke avond voor homomannen over lusten en lasten van de anus. Uit onderzoek blijkt dat  tweederde van de homomannen veel seksueel plezier aan de kont beleeft: vingeren, neuken, fisten en spelen met dildo’s. De anatomie van de anus komt uitgebreid aan bod, homo’s delen tips en tricks over kontspoelen en Eric Kollen, schrijver van de erotische verhalenbundel ‘Jongenssprookjes’, vertelt over zijn fascinatie met kontneuken.

Het tweede deel van de avond gaat over AIN (voorstadia van anuskanker) en de screening hierop. De toegang is gratis en de avond is bedoeld ‘voor iedere homoman die zijn kont waardeert’. Een stijgende groep homomannen beleeft echter niet alleen maar plezier van hun kont. Zo hebben homo’s met hiv een verhoogde kans op een of meerdere voorstadia van anale kanker (AIN) en neemt het aantal hiv-negatieve mannen met AIN ook toe. Inmiddels worden homomannen met hiv in een aantal ziekenhuizen gescreend op deze voorstadia die worden veroorzaakt door het Humaan Papillomavirus (HPV). Tijdens de avond wordt uitleg gegeven en komen mannen (met en zonder hiv) aan het woord, die AIN hebben.

Lees ook:Tunnel of Love – lusten en lasten van de anus
Lees ook:Tunnel of Love: plezier van kont en anale seks
Lees ook:Tunnel of Love – lusten en lasten van de anus
Lees ook:Topavond over lusten en lasten van de anus
Lees ook:Onderzoek Amsterdam: veel ‘hoog-risico’ HPV-infecties bij homomannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>