Jubileum buurtborrel Pink Pijp en Rivierenbuurt Amsterdam

Op dinsdag 13 november vanaf 20.00 uur is er weer een Pink Pijp & Rivierenbuurt Borrel (Pipribo). ‘En daar maken we een feestje van, want we bestaan 1 jaar’, belooft de organisatie. ‘Wij zorgen daarom voor lekkere hapjes en in deze herfstige tijd zijn dat natuurlijk ook vlammetjes. Maar we zoeken vooral de warmte bij elkaar in een goed gezelschap. Komt dus allen en ontmoet weer leuke homo’s en lesbo’s uit de Pijp en de Rivierenbuurt en maak nieuwe vrienden.’

 

Ook deze keer is de borrel in Café Fonk, Dusartstraat 51, hoek Rustenburgerstraat, in de Pijp. Voor de liefhebbers is er de gelegenheid om al eerder bij elkaar te komen en samen te eten. We stellen voor om dat om 18.30 uur te doen. Vooraf aanmelden is niet nodig. Vertel vrienden over de borrel en neem ze mee. De volgende borrel is op dinsdag 8 januari: een bijzondere bijeenkomst, want dan  worden er voorspellingen gedaan over het komende jaar.

Lees ook:Vijf jaar Pink Pijp & Rivierenbuurt Borrel
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 21 juni in Carels
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam
Lees ook:Roze Stadsdorp in Volkshotel (17 januari)
Lees ook:Maandelijkse borrel Roze Stadsdorp Amsterdam – dinsdag 19 juli – Carels

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>