Ricky Martin komt naar Nederland

Zondag 10 juli 2011 geeft Ricky Martin een concert in de Heineken Music Hall (HMH) in Amsterdam. De voorverkoop van het concert start donderdag 21 april om 10.00 uur. Het is voor het eerst sinds 2006 dat de Latijns-Amerikaanse pop –en latin ster in ons land optreedt. Een jaar geleden kwam hij uit de kast, naar eigen was dat voor hem een gigantische opluchting.

 

Veelvuldig Grammy winnaar Martin is de grootste latin muziekfiguur van deze generatie. In Latijns Amerika stond hij al vroeg in de spotlights als tieneridool en zanger van de band Menudo. Vanaf 1991 ging hij solo: niet zonder succes. Hij bracht vier Spaanstalige albums uit, voordat in 1999 zijn eerste Engelstalige cd uitkwam. Zijn single ‘Maria’ betekende in 1995 de definitieve doorbraak; daarna volgden in 1998 zijn WK voetbal single ‘La Copa de la Vida’ en in 1999 ‘Livin’ La Vida Loca’. Zijn nieuwste album ‘Musica + Alma + Sexo’ verscheen in februari.

Lees ook:Ricky Martin komt als biseksueel uit de kast
Lees ook:Ricky Martin is niet biseksueel
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam: pikante hetero pride
Lees ook:Mika geeft concert in Heineken Music Hall Amsterdam
Lees ook:Ricky Martin verwacht dat profvoetballers eerdaags uit de kast komen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>