Sexy ondergoed & swimwear modeshow in café Prik

Het hippe Spaanse ‘ES under- & swimwear’ heeft dit jaar een winkel geopend op de Amsterdamse Zeedijk (klik hier voor filmpje). Woensdag 5 mei 2010 showen sexy modellen in café Prik aan de Spuistraat 109 de nieuwste collectie mannenondergoed – en zwemkleding. De modeshow wordt opgeluisterd door drag diva Destiny, de muziek wordt verzorgd door Twisted Ibiza Tunes met Q the DJ. De show begint op 21.00 uur en de toegang is gratis; bezoekers krijgen een kortingsbon van 10 procent.

 

De winkel aan de Zeedijk 61 is maandag gesloten, dinsdag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 12.00 tot 18.00 en zondag van 14.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Drag kings & queensparty Glamour in Mainz
Lees ook:Pride Amsterdam 2016: de straatfeesten
Lees ook:Pink Christmas start met Pink Ice Party
Lees ook:Rapido brengt SuperMartXé in Melkweg
Lees ook:Aftrap nieuwe seizoen bij COC Limburg Café Rosé

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Sexy ondergoed & swimwear modeshow in café Prik

  1. stoerondergoed

    Sinds october 2010 is de Benelux webshop http://www.stoerondergoed.nl in de lucht, met uitsluitend exclusieve zuid-amerikaanse merken, zoals er zijn:
    Narciso Underwear
    Gigo Underwear
    Clever Underwear
    PPU Underwear

    Deze onconventionele merken blinken uit in materiaalkeuze, design, pasvorm en kleurenexplosies.

    Naast aanwezig in de genoemde webshop, ligt Narciso Underwear uit Argentinie ook sinds kort in de schappen van Lingerieshop LARISSA, Nieuwpoort-Bad, BELGIE.

      /   Reply  / 
    1. Hahaha

      Ik heb gekeken in die winkel & ik was niet echt onder de indruk. Ook de maten waren veel te klein zeker voor mijn fors geschapen knots. Toen ik binnen kwam zij ook niemand hoi of hallo & er was geen koffieautomaat weer een tegenvaller. Na drie kwartier kreeg ik pas hulp & toen ik vroeg hebben jullie ook maten voor de wat grotere jongens toen werd ik ook nog beledigd nee voor mij niet voor herhaling vatbaar. PS: En waarom zal je ondergoed dragen niemand ziet het en als iemand het ziet dan gaat het toch meteen uit.

        /   Reply  / 
  2. Edward Heijn

    Hallo

    om alles nog een beetje te verfraaien, zou het mij zeker wat lijken om daar wat Airbrush tattoo’s aan de underwair mode toe te voegen, dit kan een leuke aanvulling zijn op modeshows , ik kan zelf ook leuke tribals vervaardiggen,
    en heb wel leuke ervaringen en ideeën opgedaan in de modewereld

    Edward

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>