UO Wines produceert wijn voor homo’s

IMG_20160522_122006Dat ‘de homo’ in het luxere segment van de commerciële wereld nogal eens ‘lekker in de markt ligt’, is niet onbekend: tweeverdieners zonder kinderen kunnen zich vaak wat extra’s veroorloven. Een wijn voor homo’s is nieuw: die brengt de Spaanse wijnhandel UO Wines op de markt. Eigenlijk zijn het er drie: Antinoo, Oscura Lágrima en Amina Blanca, met ieder een beeldige, sexy uitziende beauty op het etiket.

De wijnproducent belooft ‘bijzondere avonden met de wijnen’, maar wil er ook een bijdrage mee leveren aan ‘het beter maken van de levens van anderen’: individualiteit en tolerantie vergroten. ‘We willen dat de fles meer om het lijf heeft dan alleen zijn heerlijke inhoud, dat het met jou te maken heeft’, aldus UO. Van de inkomsten gaat 0,7 procent naar organisaties die een bijdrage leveren aan sociale gerechtigheid en solidariteit.

Lees ook:Kerkvaders geen begrip voor homojongeren
Lees ook:Topman Apple krijgt homoprijs Visibility Award
Lees ook:Dolly doet bingoóó
Lees ook:Politienetwerk Roze in Blauw krijgt John Blankensteinprijs
Lees ook:Samen naar het Songfestival kijken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>