Californië: Amerikaan schiet zoon dood ‘omdat hij homo is’

In North Hills, een voorstad van Los Angeles, heeft een 69-jarige Amerikaan zijn 29-jarige zoon doodgeschoten ‘omdat hij homo is‘. Daarna zou hij ook zijn vrouw hebben vermoord. Hij zei dat hij bij thuiskomst zijn dode vrouw vond en zijn zoon uit zelfverdediging doodschoot, maar het ziet er naar uit dat het allemaal anders verliep. De man zou zijn zoon al eerder meermalen met de dood hebben bedreigd vanwege zijn geaardheid.

De man werd donderdag opgepakt nadat agenten het lichaam van de dode zoon vonden bij de woning van het gezin. Even later werd de dode vrouw met steekwonden gevonden. Een woordvoerder van de politie, die de zaak nog volop onderzoekt, sprak van ‘een vreselijke familietragedie’.

Lees ook:Mysterie rond plotselinge dood Zweedse homo in Amsterdam
Lees ook:Man uit Roosendaal opgepakt op verdenking moord transseksueel
Lees ook:Hoofdverdachte mishandeling homo Tilburg gearresteerd
Lees ook:Travestiet overleden na ruzie tijdens date Groningen
Lees ook:Man aangehouden voor bedreiging homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>