Bokslegende Frank Maloney uit de kast als transgender

De voormalig bokslegende Frank Maloney, manager van Lennox Lewis en kandidaat voor de Britse partij UKIP, is als transgender uit de kast gekomen. Dat deed ze als Kelly Maloney in een interview met de Sunday Mirror. ‘Ik was in een verkeerd lichaam geboren en heb altijd geweten dat ik een vrouw was’, zei ze, maar ze was bang voor de reacties uit de bokswereld, als ze daar voor uit was gekomen.

De 61-jarige Maloney zei dat ze van plan is een operatieve geslachtsverandering te ondergaan. In 2010 zorgde de UKIP-kandidaat voor de nodige reuring door zich openlijk tegen openstelling van het huwelijk uit te spreken en onlangs nog door te zeggen dat hij ver weg zou blijven van Pride parades. Ook ze ihij ooit tegen de BBC dat hij niet wilde kandideren voor de Londonse wijk Camden, omdat er ‘te veel homo’s’ wonen.

Lees ook:Bokslegende Maloney: ‘Media dwongen me uit de kast te komen’
Lees ook:Transseksuele oud-bokslegende Maloney: mijn anti-homouitspraken waren ‘een grapje’
Lees ook:Boris Johnson ‘snapt alle ophef over homohuwelijk niet’
Lees ook:Tv-tip dinsdag 20 september: ‘Sophie in de Kreukels’ – penisverdikking
Lees ook:Bokslegende Maloney leefde al twee jaar als vrouw toen ze 18 was

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>