Burgemeester Onno Hoes voor ‘machtsoverdracht’ naar Roze Zaterdag Eindhoven

IMG_20160525_151758Zaterdag 5 juli is burgemeester Onno Hoes van Maastricht te gast bij zijn ambtgenoot Rob van Gijzel, burgemeester van Eindhoven. Die dag is het Roze Zaterdag in Eindhoven, volgend jaar in Maastricht. Hoes wordt om 11.30 uur op het stadhuis ontvangen, Van Gijzel maakt dan bekend welke stad Roze Zaterdag 2016 binnen haar grenzen krijgt.

Maastricht is in 2015 aan de beurt. Na de parade vindt rond 15.00 uur de overdracht plaats en kan de hoofdstad van Limburg starten met ‘Maastricht Colours You 2015‘, om in de week voorafgaand aan Roze Zaterdag een cultureel programma te realiseren. Maastricht Colours You organiseert activiteiten op het gebied van politiek, cultuur, educatie en sport en richt zich naast de LHBT’s op alle inwoners van Maastricht en de hele Euregio (Limburg, België en Duitsland).

Lees ook:Intocht Sint eerste klus Onno Hoes & Albert Verlinde
Lees ook:Onno Hoes burgemeester van Maastricht
Lees ook:Maastricht Colours You vanaf 13 juni
Lees ook:‘Elegante aftocht’ voor Onno Hoes
Lees ook:Powned moet Onno Hoes schadevergoeding betalen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>