EU-kandidaat VVD maakt best bekeken campagnefilm tegen antisemitisme en homohaat

download (1)De Amsterdamse VVD kandidaat voor de Europese verkiezingen Jeroen van Wijngaarden voert succesvol actie tegen antisemitisme en discriminatie: Met meer dan 5000 bezoekers is zijn film de best bekeken Nederlandse politieke campagnefilms op You Tube geworden (filmpje: klik hier). Van Wijngaarden staat bekend als zeer actieve lokale VVD politicus die dit thema hoog in het vaandel heeft staan. ‘Juist in Europa zie je antisemitisme en homohaat toenemen. Om dat te stoppen hebben we een Europese aanpak nodig’, aldus van Wijgaarden (bron: persbericht).

In diverse Amsterdamse horecazaken liggen inmiddels ansichtkaarten en hangen posters waarmee zij de campagne van Jeroen ondersteunen. Jeroen staat op plaats 10 van de VVD-lijst bij de Europese verkiezingen op 22 mei. Op www.facebook.com/ikstemjeroen is veel discussie ontstaan over noodzaak tot bestrijding van antisemitisme en discriminatie in Europa. Jeroen van Wijngaarden is jurist en was de afgelopen vier jaar fractievoorzitter van de VVD in Amsterdam-Zuid. Hij is werkzaam in het bedrijfsleven.

Zie ook: D66′er Sophie in ‘t Veld haalt uit

Lees ook:D66’er Sophie in ‘t Veld haalt uit naar Rutte op Gay.nl
Lees ook:Antidiscriminatie website gelanceerd
Lees ook:Roze kiezersonderzoek
Lees ook:In Berlijn hangen duizend posters tegen homofobie binnen voetbal
Lees ook:Baby met homopolsbandje verdeelt Italië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>