Pakistaanse paramedicus vermoordde ‘duivelse’ homo’s

IMG_20160520_150114Een 28-jarige Pakistaanse paramedicus wilde zijn vaderland ontdoen van ‘duivelse’ homoseksualiteit door homo’s te vermoorden. Vorige week werd hij gearresteerd op verdenking van de moord op verschillende homomannen. Hij bekende drie moorden te hebben gepleegd, in maart en april in de stad Lahore.

De slachtoffers waren een gepensioneerde militair van middelbare leeftijd en twee mannen van in de twintig. Alle drie werden gevonden met een gebroken nek. Volgens de politie had de dader seks met ze voor hij ze vermoordde. ‘Ik wilde waarschuwen: ‘Blijf uit de buurt van dit kwaad’, zei de dader in een interview vanuit zijn cel. ‘Ze verspreiden kwaad en besmettelijke ziekten. Ze kunnen zich niet beheersen.’ Hij zei op zijn tiende seksueel te zijn misbruikt. ‘Sindsdien haat ik ze.’  Hij trouwde in 2011, heeft twee kleine kinderen en houdt voet bij stuk dat hij geen homo was. Homoseks is in Pakistan verboden; er staan hoge celstraffen op.

Lees ook:Lesbisch kopel verhuist na burenruzie
Lees ook:Zes mensen neergestoken bij Gay Pride in Jeruzalem
Lees ook:Uitbraak superbacterie onder homo’s is onzin
Lees ook:Opnieuw sprake van kannibalisme in Duitsland
Lees ook:Meisje overlijdt aan verwondingen steekpartij Gay Pride Jeruzalem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>