Worstel-icoon Stone Cold Steve Austin: ‘Ik ben absoluut voor het homohuwelijk’

De legendarische worstelaar Stone Cold Steve Austin ‘is absoluut voor het homohuwelijk‘. Dat meldde de 49-jarige Amerikaanse icoon, die eigenlijk Steven James Anderson heet, een tijdje terug op zijn podcast. ‘Ik het zo verdomd veel goede vrienden die allemaal homo zijn’, voegde hij eraan toe.

Wat hem mateloos irriteert zijn ‘een paar van die kerken’ die ertegen zijn. ’Wie was die motherfucker die met God sprak en Hem hoorde zeggen dat koppels van hetzelfde geslacht niet met elkaar mogen trouwen? Is daar bewijs voor?’ De worstelgigant stopte met zijn carrière in 2003, na 21 kampioenschappen te hebben gewonnen. Hij geldt als de grootste worstelaar ooit. Vorig jaar kwam worstelkampioen Darren James uit de kast. Het was voor het eerst dat een worstelaar tijdens zijn sportcarrière openlijk voor zijn geaardheid uitkwam.

Lees ook:Homo’s mogen trouwen in Noorse kerk
Lees ook:Marine Le Pen wil ‘homohuwelijk’ in Frankrijk afschaffen
Lees ook:Homohuwelijk nu ook in Nieuw-Zeeland
Lees ook:Homohuwelijk in Massachussetts verruimd
Lees ook:Massaal homoprotest in Californië

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>