Dolly’s protestsong tegen Poetin

Aan de vooravond van de Olympische Winterspelen in Sotsji wordt er in binnen- en buitenland volop geprotesteerd. Het COC roept de roze medemens op om vrijdag op het moment van de openingsceremonie op het Homomonument te komen demonstreren. Maar menigeen is not amused over het feit dat minister Bussemaker daar komt spreken. 

Ze verwachten dat ze haar sussende kabinetsriedel opnieuw zal afdraaien, hebben er geen zin in om dat opnieuw aan te moeten horen en roepen op om 18.00 uur naar de Dam te komen. Op 8 april vorig jaar was er minder onenigheid over hoe en waar LGBT’s en hun medestanders zouden demonstreren: bij het Amsterdamse Scheepvaartmuseum. Toen vereerde Poetin de hoofdstad met een bezoek en werd hij door premier Rutte in dat museum ontvangen. Dolly Bellefleur zong toen haar inmiddels bekend geworden protestsong, een zelfgemaakte tekst op het nummer ‘Rasputin’ van Boney M (filmpje: klik hier; tekst: klik hier).

Lees ook:Dolly Bellefleur zingt Poetin Protestsong op 8 april in Amsterdam
Lees ook:Ireen Wüst prijkt op voorpagina NYT
Lees ook:In heel Amsterdam wapperen regenboogvlaggen tegen Poetin
Lees ook:Protest tegen Poetin in Amsterdam
Lees ook:Queen was not amused over inzet Diana tegen aids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>