Boris Dittrich negeert evacuatiebevel om orkaan Irene

Voormalig D66 politicus Boris Dittrich werkt tegenwoordig voor Human Rights Watch in New York en woont in Queens, een wijk die in de evacuatiezone ligt. Vanwege de naderende orkaan Irene heeft burgemeester Bloomberg bijna een kwart miljoen inwoners bevolen hun huis te verlaten, als ze op laaggelegen plekken wonen die dreigen te overstromen, zoals de zuidpunt van Manhattan en delen van Queens, Brooklyn en Staten Island  Dittrich had ook weg gemoeten, maar bleef zitten waar hij zit.

 

‘Ik ben één van de eigenwijze New Yorkers en wacht dus thuis de orkaan af’, zei hij. Hij woont in zone A, een zone waarin evacuatie verplicht was. Het water kan er naar verwachting 2 meter stijgen. ‘Maar ik woon op de bovenste etage van het gebouw’, zei Dittrich. Vanmorgen zei de burgemeester dat het nu te laat is om nog weg te komen en raadt achterblijvers aan zoveel mogelijk binnen te blijven, ver van de ramen vandaan. De kern van Irene raast rond 18.00 uur Nederlandse tijd over New York.

Lees ook:Homofeest moet wijken voor Gustav
Lees ook:Homofeest New Orleans weer dupe van orkaan
Lees ook:Boris Dittrich krijgt Bob Angeloprijs
Lees ook:Orkaan Sandy is straf God vanwege homo’s
Lees ook:Boris Dittrich te gast bij Dolly’s radioprogramma

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>