COC Limburg op de bres in onderwijs en voetbal

COC Limburg zoekt homo- of biseksuele jongeren en volwassenen om het voorlichtingsteam van Veilige School Limburg te versterken. Heb je interesse: zie veiligeschoollimburg.nl. Als voorlichter van COC Limburg geef je regelmatig samen met een collega voorlichting op scholen en bij voetbalclubs in Limburg. De voorlichtingen zijn interactief; met verschillende werkvormen ga je met leerlingen in gesprek over seksuele diversiteit (homoseksualiteit is hoofdthema).

COC Limburg vraagt: een open houding, interesse in de leefwereld van leerlingen en in staat om in een team te werken, minstens twee dagdelen per maand beschikbaar te zijn voor voorlichtingen en je aanwezigheid op

COC Limburg biedt: gelegenheid te werken aan vaardigheden in het leggen van contacten met leerlingen in het voortgezet onderwijs, verbeteren van vaardigheden in voorlichten en presenteren, oefenen van communicatieve vaardigheden, samenwerking in een divers samengesteld team, begeleiding door ervaren medewerkers, een inwerkperiode, basistraining en jaarlijks een verdiepingstraining. Daarnaast bieden wij een vergoeding per lesuur.

 

Op dinsdag 30 augustus 2011 vindt om 20.00 uur een voorlichters informatie bijeenkomst plaats bij COC Limburg, Bogaardenstraat 43 in Maastricht.

Lees ook:Project Veilige School voor homo’s in Heerlen
Lees ook:Homo’s veilig naar school in Maastricht
Lees ook:Iedereen aan de bal bij COC Limburg
Lees ook:Kick-off Gay-Straight Alliances Limburg
Lees ook:COC Limburg start posteractie en nieuwe website

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>