Leuke website: bornthisway

Een leuke website, voor ‘homo-adults’ die hun jeugdfoto graag publiekelijk willen maken: born this way. Foto’s die suggereren dat de roze inborst ‘eral vroeg in zat’. Met de Engelse tekst: A photo/essay project for gay adults (male and female) to submit pictures from their childhood (roughly ages 2 to 12) – with snapshots that capture them, innocently, showing the beginnings of their innate LGBT selves.

It’s OUR nature, our TRUTH! http://borngaybornthisway.blogspot.com

Lees ook:Lekkere plaatjes kijken, scheelt een hoop lezen.
Lees ook:Born this way – hoe het roze leven begon
Lees ook:TransAmsterdam InClusion nieuwjaarsborrel
Lees ook:Nepalees paspoort zonder geslacht
Lees ook:Schrijfavond voor Rusland bij COC Limburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>