Straight Pride is een grote flop

logoStraight Pride is uitgelopen op één grote flop. Raggae-label bedacht het evenement, dat vorige weekend in New York zou plaatsvinden, maar er kwam geen kip op af. Het label wilde een manifestatie voor hetero’s om trots uit te komen voor hun hetero zijn en eensgezind feest te vieren met raggae en familieleden. Een gay blogger gaf gehoor aan de oproep om zondag om 10 uur op het startpunt Crown Heights klaar te staan: er was geen kip.

Voor de zekerheid ging hij even in winkels vragen of hij de parade wellicht was misgelopen, maar de manager van een schoenenzaak zei dat het sinds half negen die ochtend compleet stil was geweest. Reggae artiest Jango Fresh had vorige maand in een persbericht nog laten weten dat de straight pride ‘een fantastisch idee’ was en ‘dat hetero’s wakker moesten worden’. Op hun website werd overigens nergens over de straight pride gerept.

Zie ook 'Trek je broek eens op, ben je soms homo?'

Lees ook:Straight Pride heeft dubbele agenda
Lees ook:Homofobe rapper Sizzla welkom op Festival Reggae Geel in België
Lees ook:Verklaringen podia, organisatoren en artiest rondom optreden Sizzla
Lees ook:Sizzla toch niet welkom op Belgische Reggae Geel Festival
Lees ook:Homo als scheldwoord moet kunnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>