Dolly praat op homoradio over Pink Point

Op woensdag 3 september besteedt Dolly Bellefleur in het maandelijkse radiomagazine ‘Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein’ in de rubriek ‘Those were the Gays’ aandacht aan Pink Point. Tien jaar geleden begon Pink Point tijdens de Gay Games als klein en bescheiden roze toeristenbureautje naast het Homomonument; inmiddels is het een begrip in de Amsterdamse homowereld. Dolly praat met medeoprichter Richard Keldoulis over dit leuke, ludieke en o-zo nodige roze kleinood op de Westermarkt.     

Dolly praat ook met Marian Bekker: één van de gangmakers van IHLIA-Homodok. Sinds het homo-documentatiecentrum vorig jaar naar de  Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) verhuisde, organiseerde IHLIA een reeks tentoonstellingen in de OBA. Tot slot werpt Dolly zich op de Mosselezing 2008. George Mosse was in 1989 gasthoogleraar Homostudies aan de Universiteit van Amsterdam. Hij overleed in 1999 en liet een legaat na aan de UvA om homostudies te bevorderen. Ieder jaar komt een andere gastspreker, die zelf het onderwerp van de Mosselezing verzorgt. Zo behandelde Dolly een aantal jaar geleden de geschiedenis van de travestie in Nederland. Dit jaar spreekt Gerrit Komrij in de OBA (Theater van het Woord): waarover? Dat verklapt hij woensdag bij Dolly. Te beluisteren via Salto 1: 106.8 FM op de ether, 103.3 FM op de kabel en via www.salto.nl, doorklikken naar StadsFM, logo rechts (bron: persbericht)

Lees ook:Wat is seks eigenlijk?
Lees ook:Mosse lezing – Archeologie door een roze bril
Lees ook:Dolly praat over Annemarie Grewel op homoradio
Lees ook:Waarom zijn Nederlanders zo dol op homo’s
Lees ook:Dolly haalt alles uit de kast op MVS

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Dolly praat op homoradio over Pink Point

  1. Pingback: Waarom zijn Nederlanders zo dol op homo’s | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>