Gay Games Amsterdam 10 jaar later

IMG_20160517_102331Tien jaar geleden zinderde het begin augustus in Amsterdam en was de hoofdstad één week ‘van ons’: toen de Gay Games  plaatsvonden. De  IHLIA (Internationaal Homo en Lesbisch Informatiecentrum en Archief) laat dit niet zomaar voorbijgaan en organiseert op vrijdag 8 augustus in de Theaterzaal van de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam) een speciale bijeenkomst, getiteld: ‘Gay Games Amsterdam 1998 - 10 jaar later’.

De bijeenkomst begint om 19.30 uur en bevat film, presentaties en een expositie. Toegang kost € 7,50 (stadspas € 5,=). Presentatie Dolly Bellefleur. Reserveren: [email protected]. De IHLIA is op zoek naar foto’s, films en verhalen om te verwerken in de expositie over de Gay Games, vanaf 8 augustus op het Homoplein te zien, en vraagt dat op te sturen naar: [email protected].

Lees ook:Dolly, Hemelse modder en oog voor vrouwen
Lees ook:Dolly praat op homoradio over Pink Point
Lees ook:Dolly zoekt materiaal voor Dolly-expositie
Lees ook:Expositie Twintig Jaar Dolly Bellefleur
Lees ook:Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>