Homo’s bij voetbal? Ronaldo: ‘Ik ben het niet’

IMG_20160517_103403De vroegere chef van Juventus,  Moggi, beweerde dat in zijn teams nooit homo’s zaten. Sterker nog, hij zei: ‘Er zijn geen homo’s in het voetbal.’ Nog geen week later moet een sterspeler er van alles bijhalen om te bewijzen dat hij geen homo is. De Braziliaan Ronaldo, sterspeler bij AC Milan (niet te verwarren met de Portugese sterspeler Christiano Rolando) zou in zijn thuisland leuke uurtjes hebben gehad met drie jongens in vrouwenkleren in een studentenhuis. Hij werd gesnapt en daarna heette het al gauw dat Ronaldo het met een stel travestieten had gedaan. Het schandaal zet zijn carrière bij AC Milan op losse schroeven.

Van dat laatste lijkt Ronaldo niet zo onder de indruk: zijn contract loopt af en hij zou graag naar de club Flamengo gaan, zei hij op de Braziliaanse tv. De drie heren beweren dat ze hebben gesekst en drugs gebruikten, maar de sterspeler ontkent in alle toonaarden: ‘Ik heb geen seks gehad met die mensen. Bovendien ben ik geen homo.’ Niet alleen de pers en de halve voetbalwereld, ook zijn vriendin schijnt hij nu met man en macht te moeten zien te overtuigen dat hij toch echt het mannetje in de vrouwtjeswereld is.

Lees ook:Ronaldo wordt gezicht Armani
Lees ook:Christiano Ronaldo populairste homo-icoon
Lees ook:Hiv bij lesbisch stel geconstateerd
Lees ook:Geen schroom tijdens de Nacht van het Condoom
Lees ook:Spannende sekslocaties voor homo’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>