Homo’s zijn erger dan terroristen

Een republikeinse afgevaardigde in de VS noemt homo’s ‘een groter probleem dan terroristen.’ Sally Kern uit de staat Oklahoma ligt onder vuur, omdat ze zei dat homo’s haar land kapot maken en in de politiek infiltreren. ‘De emancipatie van homo’s en lesbo’s voltoet niet aan de levensstijl van God en kost mensenlevens’, zegt ze, ‘Homo’s vormen een grotere bedreiging dan terrorisme of de Islam.’ Kinderen op school zijn volgens deze dame ook niet veilig voor het homogespuis: ‘ze indoctrineren kinderen vanaf 2 jaar met hun uitleg over tolerantie en homohuwelijken.

Ze kraamde haar onzin uit tijdens een bijeenkomst met maar vijftig mensen en dacht dat die nonsens nooit in de openbaarheid zou komen, maar haar speech werd opgenomen. Maar ze trekt haar woorden niet in: ‘Ik geloof in wat ik zeg’, zei ze tegen de Amerikaanse pers. Ze is tegen homohaat, maar houdt vol: ‘Homo’s plegen vaker zelfmoord, hebben meer ziektes en leven korter. Studies wijzen uit dat niet één samenleving die homoseksualiteit omarmt, het langer dan een paar decennia uithoudt.’ Let wel: volgens de mondaine américaine.

Lees ook:Homo’s, terroristen en een homomoeder
Lees ook:Republikein in Texas: ‘Rusland stuurde homo’s om VS te vernietigen’
Lees ook:Marco Rubio pleit in speech voor traditionele huwelijk, maar ook voor dialoog met LHBT-gemeenschap
Lees ook:Radiostation Texas weert muziek van ‘on-Amerikaanse’ Madonna
Lees ook:Mugabe heeft medelijden met Queen vanwege ‘Britain’s gay habits’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>