Radiostation Texas weert muziek van ‘on-Amerikaanse’ Madonna

Radiostation HITS 105 in de Amerikaanse staat Texas draait geen nummers meer van Madonna. De directeur noemt de zangeres ‘on-Amerikaans’, vanwege haar speech op de Women’s March op zaterdag tegen Trump. Hij vindt zijn besluit ‘een daad van patriottisme’ en hoopt dat meer radiostations het voorbeeld volgen.

Zie ook: Madonna over Trump: ‘Lager kunnen we niet zinken’

Madonna zei in haar speech dat ze erover had nagedacht om het Witte Huis op te blazen, maar het toch maar niet zou doen omdat het niets zou uitmaken. Trump-aanhangers waren not amused en kwalificeerden haar speech als ‘aanzetten tot geweld’. Madonna zegt dat de Republikeinen haar verhaal uit zijn verband trekken en ‘immuun voor de inhoud van haar speech’ zijn. Ze heeft nog niet gereageerd op haar ‘verbanning’ van de radiozender.

Lees ook:Trumps LGBT-volgers zijn vooral blanke homomannen
Lees ook:Madonna over Trump: ‘Lager kunnen we niet zinken’
Lees ook:Elton John zingt NIET tijdens inauguratie Trump
Lees ook:‘Gays for Trump Campaign’ spreekt zich uit tegen transgender-rechten
Lees ook:Republikeinen willen anti-homowetten terugdraaien zodra Trump president is

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>