Van onzichtbare homo in niemandsland naar zichtbaar in Nederland

IMG_20160517_205635Een brochure, waarin twaalf verhalen van vluchtelingen met homoseksuele gevoelens zijn vastgelegd. Verhalen over hun homozijn in eigen land,  hun reis naar Het Beloofde Land om zichzelf te kunnen zijn en over hun veiligheid  binnen asielzoekerscentra. Op maandag 11 oktober 2010, National Coming Out Day, wordt het overhandigd aan mevrouw Jetta Klijnsma (PvdA, LHBT portefeuillehouder) (bron: persbericht).

 

Ontroerende verhalen van LHBT’s die op zoek zijn naar een veilige plek om een NORMAAL leven te kunnen leiden. Daarnaast is ook een reportage gemaakt, waarin de asielzoekers de kans kregen om voor de camera hun eigen verhaal te vertellen. Het is helaas niet mogelijk om een afspraak te maken met alle leden van de commissie van de Tweede Kamer op deze dag, wegens hun volle agenda. Daarom sturen wij ook exemplaren aan alle fracties van de Tweede Kamer. Met deze actie wil de stichting Secret Garden aandacht vragen voor deze doelgroep.

 

Datum: maandag 11 oktober 2010, 13.00 uur.

Locatie: Het gebouw van de Tweede Kamer.

Lees ook:Geen Nederlandse homo-vertegenwoordiging mee naar Sotsji
Lees ook:Tom van den Nieuwenhuijzen (Mr Gay NL 2015) op kandidatenlijst GroenLinks
Lees ook:Definitief behoud van adoptie uit VS voor homostellen
Lees ook:Lesbofeesten in Keulen
Lees ook:Onderzoek sexting bevestigt noodzaak weerbaarheidscampagne jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>