Gezellige tv-tip: Gooische Vrouwen op RTL V

Tv-tips zijn nogal eens politiek correct en sociaal verantwoord. Maar dat hoeft natuurlijk niet. Zo zendt RTL 5 woensdag 4 oktober om 20.30 uur de hilarische komedie Gooische Vrouwen uit (trailer: klik hier). De film uit 2011 was met meer dan een miljoen bezoekerseen bioscoophit.

In het Gooi lopen de levens van een vierdames niet bepaald op rolletjes. In het kielzog van supernicht Yari (Alex Klaassen) vertrekken de dames naarFrankrijk voor onder meer een cursus ‘Zoek jezelf’, van een excentrieke cursusleidster (Loes Luca). Subtiel gaat het er niet aan toen, er wordt stevig ge-overacteerd, maar ach, op zijn tijd is zo’n niemendalletje gewoon lekker.

Lees ook:Alex Klaasssen toert rond met ‘Eindelijk alleen’
Lees ook:Musical ‘Verplichte Figuren’ met Alex Klaassen en Ellen Pieters
Lees ook:Speelfilm Xxy
Lees ook:Vrouw opgepakt voor mishandelen homo’s
Lees ook:Doe mee: workshop autobiografisch schrijven voor vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>