Drentse film ‘Anders’ – over transgendergevoelens

Zondag zijn de opnames gestart voor ‘Anders‘, een korte speelfilm over ‘anders zijn’, een film over transgendergevoelens.  Het verhaal gaat over hoofdpersonage Alex die probeert te ontdekken wie hij in werkelijkheid is. Het scenario is geschreven door Paul Bontenbal en de film wordt geregisseerd door Reinout Hellenthal.
-
Acteurs Kay Greidanus, bekend van de film ‘Riphagen’, en Maas Bronkhuyzen (Oorlogsgeheimen) spelen de hoofdrollen in de nieuwe korte Drentse film ‘Anders’. De korte LHBT-film gaat tijdens de Regenboogweek van de Regenboogprovincie Drenthe (7 tot en met 14 oktober) in première. De provincie trekt 60 duizend euro uit voor het maken van de film.
-

Lees ook:Nieuwe speelfilm Gus van Sant Paranoid Park
Lees ook:Erwin Olaf op Nederlands Film Festival
Lees ook:Brokeback Moutain in Italië gecensureerd uitgezonden
Lees ook:Publieksprijs International Rotterdams Film Festival voor ‘Moonlight’
Lees ook:Roze in beeld gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>