LHBTQ Radioshow Kulti Kulti #44

Het radioprogramma KULTI KULTI brengt een persoonlijke, bevlogen en intieme melange van rubrieken: interviews, culturele tips, klankbeelden, audiocolumns en poëzie. Geassembleerd en gepresenteerd door Robert Weijers voor MVS Gaystation, iedere tweede zaterdag van de maand tussen 19.00 tot 20.00 uur op Salto StadsFM en daarna op ieder gewenst moment terug te luisteren via KULTIKULTI.NL.

Met in de uitzending van zaterdag 11 maart o.a.:

Lees ook:KULTI KULTI – LHBTQ Radioshow – #32
Lees ook:KULTI KULTI – LHBTQ Radioshow – #35 a.s. zaterdag
Lees ook:KULTI KULTI – LHBTQ Radioshow – #38 zaterdag 10 september
Lees ook:LHBTQ Radioshow Kulti Kulti #47
Lees ook:LHBTQ Radioshow Kulti Kulti #45

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>