Matt Damon: ‘Hoe minder over je seksuele voorkeur bekend is, hoe beter’

Filmacteur Matt Damon denkt dat een acteur er beter van wordt als hij niet al te open is over zijn seksuele voorkeur: ‘Of je nou op mannen of op vrouwen valt, het publiek hoeft daar niks van te weten. Dat zou een mysterie moeten zijn.’ Zelf was hij in 1997 onderwerp van gesprek, omdat Damon ‘wat zou hebben’ met Ben Affleck, met wie hij samenwerkte voor de film Good Will Hunting (trailer: klik hier).

‘Het was gewoon een onzinverhaal’, aldus Damon, ‘maar we vonden dat we er wel op moesten reageren.’ Dat wilde Damon ‘niet te aanvallend doen’: dan zou het erop kunnen lijken ‘dat ik iets tegen homo’s had’, zei de filmhunk.

Lees ook:Milk genomineerd voor acht Oscars
Lees ook:Nederlandse première gay film Shank
Lees ook:Cover DVD Chez nous ‘ook ont-gayd’
Lees ook:Tv-tips: ‘Priscilla, Queen of the Desert’ en ‘Chez Nous’
Lees ook:Roze aandeel IDFA 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>