Tweeling op antihomo-billboard is één en dezelfde en … is gay!

220px-Pink_triangle.svg[1]Het antihomo-billboard langs een snel weg in de Amerikaanse stad Richmond dat vorige week voor opschudding zorgde met de tekst ‘Nobody is born gay’, blijft de gemoederen bezig houden. Op het billboard staan twee heren afgebeeld, die één en dezelfde blijken te zijn. De man in kwestie heeft geen tweelingbroer én … hij is homo!

Zie ook: Ophef Argentinië over poppenfee met piemel

Hij heet Kyle Roux en poseerde een jaar of wat geleden voor de foto’s. Hij stapte naar de NBC en zei ‘uiteraard geschokt te zijn en daarom had besloten een mail te sturen, waarin hij schrijft ‘openlijk homoseksueel te zijn en daar zijn hele leven al blij mee te zijn.’ PFOX, de bedenker van de billboard, is er niet van onder de indruk: het gaat niet om de foto, maar ‘om de wetenschap. PFOX ondersteunt het recht dat iedereen heeft om dat voor zichzelf uit te dokteren’, reageerde een bestuurslid.

Lees ook:Billboard VS: ‘Nobody is born gay’
Lees ook:Elton John roept op tot steun homorechten tijdens concert Moskou
Lees ook:Boete bedrijfsleider voor discrimineren homoseksuele stagiair
Lees ook:Foto Conchita bij artikel hoe vrouw in menopauze gezichtsbeharing kan tegengaan
Lees ook:Eerste foto’s Ronaldo in Armani

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>