Personage Eastenders komt uit de kast in emotionele scène

2846420-roze-retro-tvEen nieuw personage in de Britse soapserie Eastenders komt uit de kast: in een emotionele scène biecht Johnny Carter, gespeeld door Sam Strike, tegenover zijn vader Mick, gespeeld door Danny Dyer, op dat hij homo is. De scène is zaterdagavond te zien en volgt de scène waarin zuster Nancy rondbazuint dat Johnny homo is. In een van de voorgaande afleveringen werd hij betrapt toen hij het personage Danny Pennant zoende.

Een anonieme insider heeft de Daily Express verklapt dat Johnny na zijn coming out opgelucht is en dat zijn vader hem accepteert zoals hij is. Maar terwijl Mick alles best vindt, is zijn vrouw er minder over te spreken. ‘Fans kunnen zien hoeveel moeite Linda ermee heeft. Deaflevering met de homo-kus genereerde een aantal homofobe tweets, maar volgens de BBC waren er op 7,9 miljoen kijkers slechts twee officiële klachten binnengekomen.

Lees ook:Emmy Award voor lesbienne in Orange is the New Black
Lees ook:Nederland blijkt behoorlijk homovriendelijk
Lees ook:Slechts twee homofilmpjes op de IDFA
Lees ook:The Expendables 3: is Schwarzenegger’s personage homo?
Lees ook:Gay character in Vampire Diaries

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>