Homorel bij CNN

De Amerikaanse politica Christine O’Donnell is boos weggelopen bij een interview in de Piers Morgan Show op CNN (klik hier voor het tenenkrommende fragment op YouTube). De presentator vroeg wat ze vond van het recht van homo’s om te mogen trouwen. Dat schoot het lid van de conservatieve Tea Party in het verkeerde keelgat. ‘ Ik ben niet gek’, zei ze. ‘ U bent een beetje onbeschoft. Het was duidelijk dat ik hierheen ben gekomen om te praten over onderwerpen in mijn boek.’

 

 Ze was in de talkshow te gast om over haar nieuwe boek ‘Trouble Maker’ te komen praten. Daarin heeft ze het uitgebreid over trouwrechten voor homo’s. Piers wilde het daarover hebben, maar de Republikeinse dame bleek er niet van gediend. ‘Het is een goed boek’, zei Piers verbaasd nadat ze was opgestapt. ‘ We snappen nu waarom het ‘Trouble Maker’  heet.’

Lees ook:Grace Jones maandag met autobiografie in Amsterdam
Lees ook:Handboekje voor de transseksuele vrouw
Lees ook:Schorer donateur Roze Filmdagen
Lees ook:Ster uit ‘Roseanne’ Sara Gilbert is lesbisch
Lees ook:Eric Kollen brengt Jongenssprookjes Deel 2 uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>