Patricia Paay krijgt ‘zelfs homo’s’ in bed

IMG_20160520_150114Patricia Paay is de oudste vrouw ter wereld die uit de kleren ging voor Playboy en ze is er trots op: ‘Deze fotoshoot is voor alle vrouwtjes, ook die van boven de veertig jaar. Ik wil laten zien dat we nog functioneren. Ik kan iedereen in bed krijgen. Serieus, zelfs homo’s.’ Dat zei de zestigjarige diva bij het uitkomen van het kerstnummer van de Playboy, waarin ze zelf het middelpunt is. Paay is tevreden met wat ze zag: ‘Ik zie mezelf elke dag in de spiegel, dus ik wist hoe het eruit ziet’,  zei ze tegen NU.nl. Gisteren kreeg ze in De Wereld Draait Door (DWDD) de volle laag van cabaretier Theo Maassen. Hij noemde haar een ‘aandachtsjunk’ en haar foto’s ‘zouden zijn necrofiele vriend behagen’.

Op zoveel vuurwerk was La Paay niet bedacht: ze verweerde zich zoveel ze kon (ook iemand van de Playboy kwam ertussen), maar Maassen raaskalde maar door. Het was het zoveelste dieptepunt in Nederland als land ‘waar je moet kunnen zeggen wat je denkt’. Wat mij betreft had Matthijs van Nieuwkerk wel eens wat robuuster mogen ingrijpen. Weliswaar eiste hij excuses van mister cabaretier, maar toen die dat weigerde, bleef het daarbij. Eigenlijk gaf de dame herself best aardig weerwoord, al ging dat verloren in de oeverloze woordenvloed van Maassen: ‘Wie is hier nou de aandachtsjunk?’ zei ze. ‘Lekker flink zitten wezen, zo van: kijk mij eens stoer zijn dat ik dit allemaal durf te zeggen?’

Bravo, Paay! En die foto’s in de Playboy: waarom niet? Wat is erop tegen? Als het iemand niet zint, laat die het blad toch gewoon in de schappen liggen? Al vind ik de opmerking van La Paay dat ze ‘zelfs homo’s in bed kan krijgen’ van hetzelfde bedenkelijke allooi als wat ik gisteravond bij DWDD zag en hoorde. Voor een dame die in augustus nog dikke pret had met een meute homomannen op de boot van Gerard Joling op de  Canal Parade, is het niet gepast om dergelijke onzin uit te kramen. Enfin: uiteindelijk laat ook Paay zien hoe  Nederland steeds verder afglijdt naar een gooi-er-maar-uit-wat-je-denkt-land, waar mensen moord en brand  schreeuwen om respect voor zichzelf op te eisen, maar dat niet voor een ander overhebben.

Lees ook:Augustuseditie Playboy wordt lesbisch themanummer
Lees ook:Patricia Paay lanceert single ‘Gay Sera Sera’
Lees ook:Alex Klaasssen toert rond met ‘Eindelijk alleen’
Lees ook:‘Gaydar’: feit of fabeltje?
Lees ook:De Playgirl verdwijnt

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Patricia Paay krijgt ‘zelfs homo’s’ in bed

  1. Dennis

    Het was het zoveelste dieptepunt in Nederland als land ‘waar je moet kunnen zeggen wat je denkt’.

    Theo Maasen zei toch wat ie dacht?

      /   Reply  / 
    1. odylle van der velden

      wat dennis, wat een zielig persoontje die theo maassen. die zou ik wel eens goed door elkaar willen rammen die eikel!!!Paay ziet er gewedig uit voor een vrouw van 60! nee die rot kop van hem, bah bah die haalt de playboy nooit nee!schaamteloos gedrag wat hij liet zien, en paay had mooi haar weerwoord nee klootzak die maassen, als hij bij mij in de buurt komt, wat zal ik hem afzeiken!!!!

        /   Reply  / 
      1. Irez

        en dan op net dezelfde hoogte als hem komen? het gaat ‘m net om het afzeiken en jij zou er nog meer gaan afzeiken?

        sjeezus, grow up, en, aub, dénk ná voor je iets online gooit

          /   Reply  / 
  2. H.D.B. Go

    Ik heb die bewuste playboy niet gezien of gekocht.
    Laat Patricia Paay dan maar gelukkig zijn dat ze nog zo goed in haar vel zit. Je mag mijn huisarts
    in Roermond R.W.M. Vosbeek voor de Playboy shoot verleiden. Die is nog Roomser dan de Paus en zo schijnheilig. Grijp hem maar bij zijn oren en laat hem maar eens aan je doos snuffelen.

      /   Reply  / 
  3. Gastoff

    tsjaa meende dat hans teeuwen keer zei dat vrouwen na hun 50ste hun borsten wel mogen verliezen.
    gezien ze dan toch niet meer nut hadden….
    ik hoef net zoals theo maassen geen naakte oma’s te zien.want aantrekkelijk is het alles behalve..
    ik rits hem er liever eraf en laat hem naar huis hollen…bang verstoppend hahahahhaha

      /   Reply  / 
  4. theo

    waarom wordt zo´n nep van´t hek eigenlijk uitgenodigt. kijk mij toch eens wat ik allemaal durf te zeggen. dat gebeurt al jaaaaaaren en dat komt onderhand wel je strot uit.
    jezus cristus…
    wat n enge tenenkrommende lul de behanger.
    had wel n leuk montuur.

      /   Reply  / 
    1. H.D.B. Go

      Theo hoe heet jij van je achternaam? Anonieme reacties zijn laf. En wat heeft jezus Christus daar nou weer mee te maken? Weet je wat ze met koloniale Nederlanders die zo´n grote rot waffel hebben, moeten doen? Enkele reis Goelag archipel.
      Kan de FSB voorheen de KGB je Nederlandse rotwaffel met de kolf van een Kalasnikof AK 47
      finaal aan gort rammen. Wellicht dat de Nederlandse maatschappij dan wat leefbaarder wordt.

        /   Reply  / 
  5. Ojahjoh

    Ach die Theo.
    Je kunt het hebben over voorvocht of een spermacel wat daaruit ontstaat.
    Het gaat er op lijken dat Theo uit voorvocht is ontstaan. Ach hij haalde in ’98 aan wat je in sperma waarde na 3 jaar daarvoor terug krijgt .
    Wat Paay incasseert is veel meer dan een nieuwe BMW…

      /   Reply  / 
  6. geitenwollensokken

    iedereen zegt de hele tijd: ze ziet er goed uit voor haar leeftijd. Maar de playboy is er toch niet voor dat je eerst naar de leeftijd gaat kijken en dan kijken naar de foto’s en zeggen: ow,voor die leeftijd ziet ze er nog wel goed uit.

      /   Reply  / 
  7. den bijn

    ze moet niet janken .
    zelf schoffeerde ze adam curry toch ook met uitspraken die ze voor zich had moeten houden.

      /   Reply  / 
  8. patrouschka

    Zo`n met zichzelf ingenomen klootzak als Theo Maassen, waar de meeste mensen niet naar kijken als hij af en toe op Tv is, wilde even laten zien hoe flink hij was, met zijn voorbereide beledigingen, helaas voor hem hij schoot in zijn eigen benen. HOE STOM KUN JE ZIJN!!!Patricia die hem niet eens kende heeft daarin tegen laten zien dat de toeschouwers bij DWDD achter haar stonden. DUS HET PLUSPUNT GAAT NAAR PATRICIA.
    Martijn viel me echt tegen, die had die Maassen wel wat beter tot de orde kunnen roepen.

      /   Reply  / 
  9. Loving Angel

    Theo is echt helemaal te gek, en allicht ken ik hem tegoed en daagt graag uit.Maar patricia heeft dan 1 ding niet goed door!! Aan haar handen kun je namelijk zien dat ze een zestiger is. Knokig en benig..en haar benen zijn spillebeetjes. Ik denk dat een beetje vent wel houvast wil.En haar armen zien er ook een beetje uitgezakt uit. Dus daar zie je het ook aan. En wijsheid Patricia zit niet alleen in een mooi koppie, maar aan je uitspraken
    zou je bijna denken Professor Patricia? Sorry en dat ben je verre van dat. En je ex in de zijk stampen is laag, dat deed hij toch ook niet bij jou? En sorry elke vent kickt wel op porno filmpjes of boekjes, 70% van de dag denken kerels aan sex. Dus ook logisch hè dat mister Adam een ander boompje wilde voor de verandering.Positief is dat ik jou ken en ik weet dat je moeder altijd een jong gezicht had en nog heeft. Dus daar heb je het van. Verders zijn je tanden ook opgelapt door de tandarts, dus je hebt heel wat aan jezelf gedaan, dat bedoel ik niet rottig, maar als gewone huisvrouwen zich dat allemaal konden permiteren meid dan zag half nederland er jong uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>