Zaterdagnacht Theo & Thea megamarathon

IMG_20160518_105644In de nacht van 3 zaterdag 3 op zondag 4 oktober 2009 is het de Theo & Thea megamarathon  op tv. De marathon begint om 23.30 uur met de allereerste aflevering van het illustere duo en eindigt de volgende ochtend om 7.00 uur. Arjan Ederveen en Tosca Niterink speelden Theo & Thea van 1985 tot 1989. Ze schroomden niet voor controversiële thema’s als prostitutie, drugs en ongewenste intimiteiten. Om alvast in de stemming te komen: klik hier voor de hilarische uitzending ‘Theo & Thea in de Gloria afl Homoseksualiteit’.

 

Het duo geldt als tv-klassieker en kwam voort uit het VPRO tv-programma ‘Villa Achterwerk’. Bedoeld voor de jeugd, was het razend populair onder studenten en kunstenaars. Oudejaarsnacht 1989 waren ze voor het laatst op tv te zie met hun Theo & Thea oudejaarsavondshow. Het duo luidt zaterdagavond de feestuitzending in van Villa, dat 25 jaar bestaat en dat komend weekend viert met een marathonuitzending van twaalf uur. De VPRO belooft dat de nacht van Vila Achterwerk vooral voor twintigers en dertigers een feest van herkenning zal zijn. Zondagochtend komen de hoogtepunten voorbij van een kwart eeuw Villa Achterwerk, afgewisseld met een speciale editie van Achterwerk in de kast vol bekende Nederlanders.

Lees ook:Geen porno van Belgische radiostudio
Lees ook:La Demence Brussel bestaat 25 jaar
Lees ook:Hertenkamp op herhaling
Lees ook:Villa Achterwerk @ Off Corso R’dam: It’s Supergay
Lees ook:Laatste voorstellingen musicalcabaret ‘Hera’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>