Gay Classics in Pathé Rotterdam

Verzorgen Pathé de Munt in Amsterdam en Pathé Buitenhof in Den Haag elke eerste woensdag van de maand een speciale homoavond: Pathé Schouwburgplein in Rotterdam organiseert iedere derde woensdag van de maand een eigen ‘Gay Classics’: woensdag 18 september 2009 brengt de bioscoop de komedie ‘Relax … It’s Just Sex’. Jennifer Tilly is de spil in een club vrienden: twee homostellen, een lesbisch koppel, een heteropaar en een paar vage bekenden hebben stuk voor stuk problemen met de liefde.

Het echtpaar wil een baby, een van de homo’s heeft hiv en een van de lesbo’s gaat ineens meteen man samenwonen. Tilly speelt Tara Ricotto die alle privé-geheimen van de vriendengroep aan de grote klok hangt. De film begint om 21.00 uur. De website rept niet over een ontvangst om 20.30 uur met een welkomstdrankje, zoals de Pathés de Munt en Buitenhof dat doen.

Lees ook:Gay Classics in Den Haag
Lees ook:Gay Classics in Pathé Amsterdam en Den Haag
Lees ook:Gay Classics bij Pathé de Munt en Buitenhof
Lees ook:Gay Night bij Pathé Amsterdam en Utrecht
Lees ook:Amsterdam heeft ook een Gay Classics filmavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>