Tv-tip: De Roze Wolk 2

De NCRV zendt maandag 22 september het tweede deel uit van de tweedelige documentaire over homoseksueel ouderschap: ‘De Roze Wolk’. Het eerste deel was afgelopen maandag te zien. Een homo –en lesbostel besluiten met z’n vieren een kind te krijgen en op te voeden. In de eerste aflevering was de periode voor en tijdens de zwangerschap te zien. De zwangere vrouw krijgt steeds meer aandacht, terwijl de man die niets met de bevruchting te maken had, zich meer en meer buitengesloten voelt.

In de tweede aflevering komt het kind ter wereld. Konden de dames en de heren zich tot nu toe nog met zijn vieren of als aparte koppeltjes bezig houden met een kind dat gaat komen (kinderkamer ontwerpen, plannen smeden): nu gaat het échte werk beginnen, het co-ouderschap. Te zien op maandag 22 september op Nederland 2, NCRV, van 22.50 tot 23.40 uur. Het overlapt voor een deel tv-tip 2: om 23.20 uur begint op Nederland 3 de tweede aflevering van het vijfde en laatste seizoen van de serie ‘Six Feet Under’ (NPS). Daarin zijn David en Keith opzoek naar een draagmoeder voor hun kind.

Lees ook:Tv-tip: De Roze Wolk
Lees ook:Tv-tip: laatste reeks van Six Feet Under
Lees ook:Lipdub voor in elkaar geslagen homo
Lees ook:Teresa May wil af van Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens
Lees ook:Tv-tip: Debat op 2 – trangenders, man of vrouw?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>